Piipun ensimmäinen näytelmä

Posted: Toukokuu 8, 2011 in Näyttelyt

Me ollaan Jubun kanssa viime aikoina käyty muutamissa leikkinäytelmissä ja näytelmäharjoituksissa. Ollaan saatu sinistä ja punaista ja oltu toisia ja kolmansia ja neljänsiä ja viimeisiä. Tänään minä pääsin ihan oikeisiin näytelmiin täällä Tampereella (Jubu ei päässyt, kun se pelkää pöytää ja vieraita ihmisiä ja sen hampaat ovat vinksin vonksin). Tuomarina oli ranskalaistäti, jota kaikki rakastivat suunnattomasti.

Minä pärjäsin hienosti ja sain upean arvostelun (suomenkielinen teksti on käännöspalvelulta):

”Hyvä pään ilme. Erinomainen pigmentti. Kaunis kaula. Seisoo erittäin hyvin edestä ja takaa tarkasteltuna. Erinomaiset kyljet ja rintaosa. Erinomainen ylälinja ja hännän kiinnitys. Erittäin hyvä karkea turkki. Erinomaiset liikkeet.”

Sain ERIn ja SA:n, ja olin junioriluokan toinen, aika hieno homma!

Emäntä sanoo, etten ole kovin valokuvauksellinen – en kuulemma koskaan oikein onnistu (sen ottamissa) valokuvissa. Minä sanon, että jos Piipu-kuvissa on jotain vikaa, niin se on puhtaasti kuvaajan huonoutta!

Mitäs muuta…no sen voisin vielä kertoa, että Melli ja minä olemme ruvenneet viholaisiksi. Olen antanut sille ärsyttävälle ärhentelijälle muutamaan kertaan turpaan ja tällä hetkellä meidät pidetään ihan kokonaan erossa toisistamme, jotta en pääse ottamaan sitä kokonaan hengiltä. Kenenkään muun kanssa minulla ei ole ollut koskaan mitään ongelmia – rähjään vain silloin, jos minulle rähjätään ensin, enkä aina silloinkaan.

Jubun ja minun agilitytreenit jatkuvat tietenkin edelleen ja tällä hetkellä meillä on työn alla puomi ja päällejuoksu. Ja välillä mennään rengasta ja pussia ja muuria ja muita esteitä, jotka ovat meille vielä vähemmän tuttuja. Minä olen edelleen ällöttävän hyvä ja Jubukin yllättää välillä menemällä aika hienosti.

– Piipu

Mainokset
kommenttia
  1. Teillä meni hienosti kehässä ja huomasi että olitte treenanneet! Nimimerkillä Yksi Ärripurri ja Narun Jatko ;D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s