Se on semmoista…

Posted: helmikuu 22, 2011 in Uncategorized

…että silloin tällöin meistä otetaan valokuvia. Eivät ne aina ole oikein hyviä ja välillä ihmetyttää, että miksi juuri sillä hetkellä pitää ottaa – miksei oteta silloin, kun me ollaan oikein kauniina. Jos nyt katsotaan vaikka tätä kuvaa

niin eihän Piipu oikein edustava ole. Emäntä on nyppinyt sitä miten sattuu ja jättänyt homman vieläpä ihan kesken ja silti piti vaan päästä valokuvaamaan. Piipu näyttää läskiltä ja kamalan epäsiistiltä. Sillä oli ennen nypintää hieno paksu pamppuhäntä ja nyt se on tuollainen luikero, josta sojottaa karvaa minne sattuu. Pepussa on joku irokeesi tai muu pystykarvaviritys ja mahan alla joku mikälie tupsu. Ilmeisesti tuo kuva on otettu siksi, että Piipu on nyt kokonaiset 7 kk vanha ja tällaisina merkkipäiväaikoina on kuulemma IHAN PAKKO ottaa sankarista kuva.

Minä olen nyt 8 kk, mutta minustapa ei olla otettu seisottelukuvaa, mikä onkin hyvä, sillä pakalla seisominen on ehkä älyttömintä mitä tiedän. Makaaminen on joskus ihan jees, mutta yleensä tykkään enempi kohkaamisesta.

Gimmalla ei ole mitään syntymäpäivää vielä, mutta laitetaan tähän siitäkin kuva sen kunniaksi, että se on meistä vanhin ja jo 5-vuotias.

Noin. Emäntä sanoo, että Gimma on meidän nelijalkaisista viisain, mitä ei ehkä tämän kuvan perusteella heti uskoisi. Emäntä sanoo myös, ettei siihen kyllä paljoa vaadita.

– Jubu

 

Mainokset
kommenttia
  1. Kaikista tärkeimmän sankarin kirjurit tietysti unohtivat, nimittäin Mellerin! Onnea kauheesti 5-vuotiaille meille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s