Nautiskelua ja tuotoksia

Posted: tammikuu 30, 2011 in Uncategorized

Tänään taas ulkoiltiin ja kuvattiin. Me istuttiin vuorella (Jubu luulee näyttävänsä mahtavammalta, jos se venyttää kaulaansa kuin kiraffi):

Ja seistiin vuorella (tässä olen niin kaunis, että ihan häikäistyn):

Sitten me juostiin yksin:

ja yhdessä:

Jubu tähyää kaukaisuuteen, muttei saa siitä mitään tolkkua:

Toista se on meillä Piipuleilla, joiden silmistä loistaa puhdas älyn valo, kuten tässä:

Melkoista älyn valoa osoitin tänään myös Mellin agilitytreeneissä. Olin auttamassa ihmisiä radanrakennuksessa, kun yhtäkkiä minua alkoi kamalasti kakattaa. Minulla on tänään ollut lörinäkakkapäivä, joten tajusin, että nyt on kiire. Ei varmaan mennyt sekuntiakaan, kun jo huomasin vieressäni olevan putken,  jonne saatoin kätevästi livahtaa hoitamaan vessahommat privaatisti. Emännän valot taisivat olla kokonaan sammuneena, sillä sen piti nostaa asiasta kauhea haloo ja kannella KAIKILLE paikalla olleille pikkuisesta vahingostani.  Se konttasi putkessa ainakin puolet treeniajasta ja päästeli ärräpäitä. Vähänkö hävetti! Varsinkin kun se haisi niin hirveälle loppuajan.

– Piipu

Mainokset
kommenttia
  1. hilma sanoo:

    moi vaan Piipu ! Kyl sä vaan oot kaunis , kun oot mun sisko ja mäkin oon! Mittoja ei ole otettu, mutta ne on varmaan hyvät. Mä oon hyvä bussissa istuja. Pönötän mamman sylissä ja kattelen maisemia. Eilen matkustin taas tyylikkäästi ja sit ykskaks varottamatta multa tuli YRJÖ !OHO ja sit taas kattelin maisemia..sattuuhan noita vahinkoja.
    Oon kyl aikas ylpee, kun siskosta on tulossa sellanen agiliito-hyppely mestari 🙂 Musta ei sellasta taida tulla…Mutta oon kyllä tosi ihana ja reipas kotikoira ja osaan paiskoa kaikki kaapin ovet kiinni niin, että noilla meinaa näpit jäädä väliin hih,hii.
    Voikaahan hyvin toivoopi Hilma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s